Fotoatelier Karin den Boer-workshops en excursies

Stuur e-mail mail_outline Fotowandelingen in Middelburg 

Fotowandelingen in Middelburg Tijdens de expositiedagen van Open Atelier Veere ( Dit jaar is de expositie in Middelburg) verzorg ik fotowandelingen door het centrum van Middelburg. Wandelt u mee? En richt dan uw camera of smartphone op de vele monumenten en fraaie details. Fototips krijgt u direct in de praktijk.

Wanneer: 30, 31 maart 2, 7, 14 april
Van 11.30 tot circa 13.00 uur

Vertrek: voor de ingang van de Kloostergang (Abdijplein, Middelburg)

Kosten € 15,- per persoon. Contant betalen. Aanmelden niet noodzakelijk. Vol is vol

Maximaal 8 personen.

Aanmelden via icoontje mail rechts boven dit bericht of tel. 06 29441561

Stuur e-mail mail_outline 21/04 Techniek dag. Goed voorbereid op de zomer  

21/04 Techniek dag. Goed voorbereid op de zomer  Hoe was het ook al weer met de belichting? En hoe breng ik nu de juiste sfeer in mijn foto’s? Tijdens deze techniekdag krijgt u antwoord op al uw vragen. De ochtend gebruiken we om de theorie stap voor stap door te nemen. U krijgt individueel advies hoe u de camera optimaal kunt gebruiken.  's Middag gaan we op stap. Met de zee, binnenhaven en het oude centrum op loopafstand oefenen we in de praktijk. Tot slot bespreken we de foto's die we in Vlissingen gemaakt hebben. Deelname met een camera waarbij uw diafragma, sluitertijd, ISO, etc. kan instellen.

Zaterdag 21 april van 10.30 tot 16.30 uur
Vlissingen

Kosten € 110,- inclusief een heerlijk lunch verzorgt door horeca in Vlissingen.

Aanmelden via icoontje mail rechtsboven dit bericht. Of tel. 06 29441561

01/05 De grote en kleine fotograaf.   

01/05 De grote en kleine fotograaf.   De grote en kleine fotograaf. Een fotowandeling voor ouder en kind.

Samen met Minicamping de Visser verzorgen we een fotoworkshop voor ouder en kind. Kinderen hebben nog een frisse kijk op hun omgeving. En ze geven meer ruimte aan hun fantasie. Het is dan ook heel inspirerend om samen met je (klein) kind te gaan fotograferen.

We starten de workshop met een korte uitleg. Daarna gaan we op stap door de polders en weilanden. Onderweg krijgen jullie fototips en kun je vragen stellen. Zowel de grote als de kleine fotograaf krijgen een foto opdracht. Hoe leuk is het om na afloop de resultaten te bekijken en te vergelijken. Ervaring is niet vereist. Voor de kinderen zijn eventueel camera’s beschikbaar. Leeftijd vanaf 6/7 jaar.   


Wanneer: Dinsdag 1 mei van 10:00 tot 12:00.

Waar: Minicamping de Visser,  Boudewijnskerke 42, 4374 SC Zoutelande 

! Let op. Aanmelden via: Minicamping de Visser


22/05 Meimaand, bloeimaand!  

22/05 Meimaand, bloeimaand!  Meimaand, bloeimaand! Leg het vast tijdens de fotowandeling.

In de meimaand staan de meidoorns in bloei. Fluitenkruid en velden met gele paardenbloemen. De bomen en struiken zijn fris met vele kleuren groen. Genoeg onderwerpen voor een fotowandeling.

In een rustig tempo lopen we langs de kreek en door de velden. Je hebt zo voldoende tijd om al dit moois vast teleggen. Tijdens de wandeling krijg je uitleg en kun je vragen stellen. Je gaat naar huis met prachtige sfeerbeelden en fototips waar je voortaan op moet letten. Ga je mee? Met een beetje geluk treffen we ook nog een mooie zonsondergang. De fotowandeling is geschikt voor alle camera’s. Dus ook je smartphone. 

Wanneer: Dinsdag 22 mei van 19.00 tot 21.00 uur

Waar: minicamping de Visser, Boudewijnskerke 42, 4374 SC Zoutelande. 

!! Let op. Aanmelden bij Minicamping de Visser27/06 Een zee van bloemen.  

27/06 Een zee van bloemen.  Een zee van bloemen. Fotografeer en geniet van fleur en kleur.

Zeeland staat niet direct bekend vanwege de mooie bloemenvelden. Maar de velden rond minicamping de Visser staan midden zomer volop in bloei. Ze vormen een prachtig decor voor deze fotoworkshop. 

Vergezichten en macrofotografie. Foto uitdagingen voor beginnende en ervaren fotografen. Je krijgt tips over de belichting, compositie en de bijbehorende techniek van je camera. Ook met je smartphone kan je deelnemen en kwalitatief goede foto’s maken. Ontdek het. En geniet van een heerlijke midzomeravond met als afsluiting een zomers drankje.

Wanneer: woensdag 27 juni van 19:00 tot 21:30 

Waar: minicamping de Visser, Boudewijnskerke 42, 4374 SC Zoutelande.

!! Let op. Aanmelden bij Minicamping de Visser

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston